Keurslagerij Lemmers V.O.F.

Zandstraat 56
6658 CW Beneden-Leeuwen

Tel: 0487-592163
www.lemmers.keurslager.nl

Onze Keurslagerij is onze trots. Iedere dag doen wij ons uiterste best om de beste ambachtelijke producten te bereiden. Of het nu gaat om een puur stukje vlees, de fijnste vleeswaren, de lekkerste specialiteiten of de heerlijkste maaltijden. Wij gebruiken altijd de verste ingrediënten voor het eindresultaat van de beste kwaliteit. Onze passie voor het slagersvak zie en proef je zonder meer in onze producten.

Bij ons kun je altijd terecht voor iets meer, dus kom gerust langs in de winkel. Iedere dag staat ons deskundige team klaar om je te helpen en van persoonlijk advies te voorzien.

Maandag 08:00 - 18:00 Zaterdag 08:00 - 16:00
Dinsdag 08:00 - 18:00 Koopzondagen
Woensdag 08:00 - 18:00
Donderdag 08:00 - 18:00
Vrijdag 08:00 - 20:00

Stuur jouw bericht aan Keurslagerij Lemmers V.O.F.

Andre Lemmers winnaar van landelijke groene ideeën wedstrijd

André Lemmers van Keurslagerij Lemmers uit Beneden Leeuwen is met zijn idee uitgeroepen tot de winnaar van de interne ideeënwedstrijd, uitgeschreven door de Vereniging van Keurslagers. De wedstrijd is georganiseerd in het kader van ‘Keurklasse, hart voor de wereld’, een project wat duurzaamheid binnen de Keurslagerij stimuleert.

 

Keurslagerij Lemmers herstelt de paastraditie

Vroeger was het de traditie dat de slagers uit het dorp het beste rund uit de stal kochten om de klanten met pasen extra te verwennen. De slagers liepen samen met het rund door het dorp en stalde hem voor de winkel. Keurslager Lemmers heeft deze traditie dit jaar met gepaste trots weten te herstellen.

 

Kaart

Foto

Social media

Nieuws

Tweets