Grip op Koolhydraten

Yvonne Lemmers - diƫtiste

www.gripopkoolhydraten.nl

Grip op Koolhydraten (GOK) is een koolhydraatbeperkt voedingsprogramma waar je zelf mee aan de slag kunt. In maart 2009 lag de eerste druk van het boek Grip op Koolhydraten bij de boekhandel in Beneden-Leeuwen op de toonbank.

Inmiddels 2 aanvullende Grip op Koolhydraten kookboeken die Yvonne Lemmers in samenwerking met Thea Bremer samengesteld heeft.

Verkoop van de GOK-boeken en GOK-proof producten via de website.

In Beneden-Leeuwen is er bij Keurslager Lemmers een GOK-verkooppunt.
Verkoop van de GOK-boeken, 3 soorten koolhydraatarme vezelcrackers en de natuurlijke zoetstof stevia.

Stuur jouw bericht aan Grip op Koolhydraten

Twee boeken uit de Grip op Koolhydraten reeks in de bestsellers top 10

Het basisboek Grip op Koolhydraten - Opgewicht van Yvonne Lemmers staat alweer 13 achtereenvolgende weken in de bestsellers top 10 van de categorie eten en koken. Ook deze week heeft het boek een plaats weten te bemachtigen op de 7de plaats. Echter blijft het deze week niet enkel bij dit boek, want op de 10de plaats staat het eerste Grip op Koolhydraten - Kookboek.

 

Yvonne Lemmers succesvol met Grip op Koolhydraten boeken

Met haar eerste boek Grip op Koolhydraten staat Yvonnne Lemmers al diverse weken op nummer 7 in Top 10 Bestsellers Eten & Koken. Bij webwinkel Bol.com staan zelfs alle drie de door Yvonne Lemmers geschreven boeken in de top 10. Ze staat hier in goed gezelschap van Dr. Moreno, Amber Alberda, dr. Dukan, Sonja Bakker, Het geheim van slanke mensen en Dr. Atkins.