Bijles Maas en Waal

Burgermeester Dittersstraat 33
6658 BS Beneden-Leeuwen

Tel: 06-10203441
www.bijlesmaasenwaal.nl

Bijles Maas en Waal is een organisatie van enthousiaste studenten uit het Land van Maas en Waal met een passie voor onderwijs. We bieden bijles, examentraining en studiebegeleiding aan. Alle studenten zijn oud-leerling van het Pax Christi College en kennen dus de leraren en de manier van lesgeven. Met onze vaste lage prijzen maken we kwalitatieve begeleiding voor iedereen toegankelijk.

Stuur jouw bericht aan Bijles Maas en Waal

Twee extra examentrainingen

De eindexamens zijn inmiddels in volle gang. De afgelopen weken heeft Bijles Maas en Waal leerlingen diverse examentrainingen aangeboden ter voorbereiding op deze spannende tijd. Zo'n 150 examenkandidaten uit het Land van Maas en Waal namen hieraan deel.

 

Proefwerktrainingen door Bijles Maas en Waal

Voor de leerlingen uit HAVO5 en VWO6 staat de laatste proefwerkweek voor de deur. Nog even knallen dus om de laatste schoolexamens goed te maken. Om leerlingen hierbij te begeleiden, biedt Bijles Maas en Waal zogenaamde proefwerktrainingen aan. De stof wordt dan in één avond doorgenomen en er wordt uitgebreid geoefend met voorbeeldopgaven.

 

Trainingen voor wiskunde A en B

Aanstaande dinsdag 13 maart organiseert Bijles Maas en Waal voor zowel wiskunde A als wiskunde B een training op d'n Bogerd, speciaal voor leerlingen uit 5 havo. Hierin behandelen we alvast een stuk van de stof voor het laatste schoolexamen.

 

12 nieuwe bijlesgevers aan de slag

Bijles Maas en Waal hield op vrijdag 2 maart een sollicitatieavond. Studenten kregen informatie over de organisatie en konden direct in gesprek met één van de managers. In totaal zijn 12 enthousiaste studenten aangenomen die direct aan de slag gaan met studiebegeleiding, bijles of examentraining.

 

Bijeenkomst nieuwe bijlesgevers

Aanstaande vrijdag organiseert Bijles Maas en Waal een bijeenkomst voor studenten die het leuk lijken om bijles of studiebegeleiding te geven. Bijles Maas en Waal is een organisatie van enthousiaste studenten uit het Land van Maas en Waal met een passie voor onderwijs. Zij bieden bijles, examentraining en studiebegeleiding aan.

 

Kaart

Foto

Social media

 

Nieuws

Tweets