Actief Maas en Waal

Van Heemstraweg 53
Cultureel Centrum D’n Bogerd
6651 KH Druten

Tel: 0487-512691
www.actiefmaasenwaal.nl

Actief Maas en Waal is: er samen voor zorgen dat de Maas-en Waalse jeugd goed en voldoende kan bewegen, spelen en sporten in een gezonde leefstijl. Actief Maas en Waal zijn we dus samen, iedereen die met de jeugd heeft te maken, hun ouders en natuurlijk de jeugd zelf. Allemaal kunnen we bijdrage vanuit eigen positie en/of verantwoordelijkheid.

Actief Maas en Waal initieert, ondersteunt en combineert activiteiten daar waar wenselijk en mogelijk is. Deze werkzaamheden zijn gericht op kwaliteit en duurzaamheid.

Stuur jouw bericht aan Actief Maas en Waal

Nieuwe sportclinics met Actief Maas en Waal

Door de samenwerking van sportverenigingen en scholen in Actief Maas en Waal krijgen de sportkennismakingsclinics niet alleen een jaarlijks terugkerend karakter maar zijn er ook steeds meer verenigingen die aansluiten in deze samenwerking.

 

Jonge judoka’s op de Leeuwenkuil en De wijzer

Ruim 1800 jonge kinderen in Maas en Waal komen in deze weken van school thuis met enthousiaste verhalen over hun kennismaking met stoeien en judo. Speciaal voor de groepen 1 t/m 4 van 19 basisscholen zijn er in de maanden november en december cliniclessen stoeien en eenvoudige judovormen.

 

Kaart

Nieuws