- Uw advertentie hier? -

Nieuwe site Actief Maas en Waal in de lucht

Actief Maas en Waal /

Sinds vorige week is de nieuwe website Actief Maas en Waal in de lucht. Het is een website met info over bewegen, spelen en sporten voor de jeugd tot 18 jaar in Maas en Waal. Op de website is voortaan alles te zien en te lezen over de activiteiten die in samenwerking met Actief Maas en Waal worden uitgevoerd.

Ook is op deze site informatie te vinden over alle sportaanbieders uit onze regio die voor de jeugd tot 18 jaar iets willen betekenen. Nog niet alle verenigingsinfo is hier ingevuld maar dit zal snel worden aangevuld. De website is een o.a. platform waarop verbindingen worden gelegd tussen aanbieders de jeugd, de ouders en de scholen.

Op de website heeft elk van deze (sport)aanbieders een pagina om hun jeugdaanbod te presenteren. Verder is hier ruimte voor de directe contactgegevens zodat korte lijnen mogelijk zijn. En natuurlijk is er een verwijzing naar de betreffende verenigings-site (indien aanwezig).

Onder de knop ‘Activiteiten’ in de linkerkolom is informatie over de activiteiten die in samenwerking met Actief Maas en Waal zijn georganiseerd. Deze activiteiten zijn ook terug te vinden in de ‘Activiteitenkalender’.

De website is te bekijken op www.actiefmaasenwaal.nl

Door Bert de Haas