- Uw advertentie hier? -

Start wegwerkwerkzaamheden Zijveld op 29 juni

Gemeente West Maas en Waal /

In de periode van 29 juni 2012 t/m 6 juli 2012 zijn de Zijveld en de Bonderweg afgesloten voor doorgaand verkeer. Voor het doorgaand verkeer wordt een omleidingsroute ingesteld.

Op vrijdag 29 juni wordt begonnen met werkzaamheden aan het asfalt in de Zijveld. Het wegvakgedeelte gelegen tussen de Van Heemstraweg en De Peel krijgt een nieuwe asfaltlaag. U wordt verzocht om op deze dag geen auto's, motoren, busjes of aanhangers te parkeren in de Zijveld (wegvakgedeelte Van Heemstraweg - De Peel). Dit geldt zowel bij het verwijderen alsmede bij het aanbrengen van het asfalt zodat de werkzaamheden niet stagneren. In de periode van maandag 2 juli t/m vrijdag 6 juli wordt tevens het kruispunt Zijveld - Bonderweg aangepakt. Dit kruispunt krijgt een snelheidsremmende maatregel.

Gedurende de hele periode zijn bedrijven bereikbaar via de omleidingsroute. Aanliggende woningen zijn te voet bereikbaar. De kliko, plastic en het oud papier kunt u op de voor u normale aangeboden plaats neerzetten. De aannemer zal deze op een plek plaatsen waar de vuilniswagen ze kan legen. Ook het terugzetten van de lege kliko kan worden gevraagd aan de aannemer.