- Uw advertentie hier? -

Nieuwe afspraken zorgvervoer PMW & Achmea / Agis

Personenvervoer Maas en Waal B.V. /

Personenvervoer Maas en Waal bv (PMW) heeft per 1 juli 2012 nieuwe afspraken gemaakt om in Rivierengebied het zittend ziekenvervoer te gaan verzorgen voor zorgverzekeraars Achmea-Agis en Avero.

Uiteraard zullen deze afspraken eveneens gelden voor alle overige zorgverzekeringen die verbonden zijn aan Achmea Zorg & Gezondheid.

Zowel voor taxi als rolstoel busvervoer is PMW, gevestigd in Beneden-Leeuwen en Druten, al sinds jaar en dag bij uitstek het geschikte bedrijf om vervoer naar ziekenhuizen, specialisten, therapieën en overige behandelingen te laten uitvoeren. De goed opgeleide chauffeurs met veel ervaring omtrent ziekenvervoer zullen iedere rit tot in de perfectie verzorgen. Wel zijn er per 1 juli a.s. kleine wijzigingen door de verzekeraars aangebracht m.b.t. het verlenen van een vervoersmachtiging en het reserveren van één of meerdere ritten.

PMW kan u daar alles over vertellen en weet eveneens specifiek aan welke (verschillende) voorwaarden een cliënt dient te voldoen om op rekening van het ziekenfonds te kunnen reizen. Het advies is dan ook om contact op te nemen met één van de medewerkers van PMW, via tel 0487 – 515000, om op iedere vraag een duidelijk antwoord te krijgen. Zo komt u later niet voor verrassingen te staan. Voor meer informatie kunt u terecht op www.pers-vervoer.nl/actueel.

door Geert Eikhout, fotografie door: Geert Eikhout