- Uw advertentie hier? -

De kracht van persoonlijke dienstverlening

Makelaars- en Assurantiekantoor van Erp B.V. /

Makelaars- en Assurantiekantoor Van Erp b.v. heeft haar wortels diep en stevig in Maas & Waal. Al ruim 35 jaar staan zij garant voor een deskundig, onafhankelijk advies in begrijpelijke taal. Als specialisten op het gebied van makelaardij, hypotheken, verzekeringen en financiële dienstverlening bieden zij een compleet zicht op de stappen die komen kijken bij zorgeloos wonen en werken.

Het kantoor biedt een compleet pakket en compleet is in dit geval ook écht compleet. Aan- en verkoop van woningen en bedrijfspanden, taxaties en hypotheken, alle mogelijke verzekeringen en pensioenvoorzieningen. Het agentschap van De Regiobank maakt het dienstenpakket totaal compleet. “Een groot deel van onze relaties maakt ook gebruik van alle mogelijkheden die we bieden. We adviseren hen als het ware over hun financiële huishouding. Omdat we daarvan een compleet overzicht hebben kunnen we ze een optimale en afgewogen mix bieden.”

Persoonlijke aandacht
Het grote productenaanbod is zeker niet de enige reden waarom relaties graag zaken doen met Van Erp. “We zijn gewone Maas en Walers en dat zullen we altijd blijven. Dat snelle zaken doen past niet bij ons. Service en persoonlijke aandacht zijn ook voor ons essentieel, ook daar ligt onze kracht."

Kortom: voor een hypotheekadvies, verzekeringscheck, aan- en verkoop van uw woonhuis of bedrijfspand en sparen heeft u één adres, Makelaars- en Assurantiekantoor Van Erp

Like Makelaars- en Assurantiekantoor Van Erp
Sinds 15 juli van dit jaar is Van Erp actief op Facebook. Op deze pagina wordt al het nieuws omtrent het kantoor geplaatst. Berichten over makelaardij, verzekeringen, pensioenen, hypotheken en de Regiobank (waarvan Van Erp sinds 1990 zelfstandig adviseur is) passeren de revue. Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Bezoek de Van Erp Facebook pagina en klik op de " like" button!