- Uw advertentie hier? -

Gratis deelname aan zwemwedstrijden voor de jeugd

Actief Maas en Waal /

Londen heeft komende maand de Olympische Spelen met daarbij grote kans op Nederlandse medailles bij o.a. het zwemmen. Maas en Waal heeft op zaterdag 18 augustus ook zwemkampioenschappen. Bij beide evenementen gaat het natuurlijk om dezelfde gedachte: meedoen is belangrijker dan winnen!

De jeugd vanaf groep 3 basisschool t/m de tweede klas van het voortgezet onderwijs afkomstig uit Druten of West Maas en Waal wordt opgeroepen om mee te doen! Uiteraard worden de wedstrijden gezwommen in leeftijdsgroepen.

Gratis deelname in verband met jubileum
Zwembad De Gelenberg en duikvereniging Mirounge vieren dit jaar hun 25 en 40 jaar bestaan. Dat is een feestje waard. Zij doen dit met een fantastische feestweek van 11 t/m 18 augustus. Zie voor het hele weekprogramma: www.zwembaddegelenberg.nl Meedoen met de zwemwedstrijden op 18 augustus is gratis!

Aanmelden zwemwedstrijden verlengd tot 15 augustus
Via de scholen zijn er in de laatste weken voor de vakantie inschrijfformulieren uitgedeeld. Omdat het nu vakantie is kan iedereen zich ook nog inschrijven via een mailbericht. Zie hiervoor www.actiefmaasenwaal.nl