- Uw advertentie hier? -

Ijssalon Ohlala bijna de beste van Gelderland

IJssalon Ohlala /

De landelijke vereniging van ambachtelijke ijsbereiders is via een Facebook actie op zoek naar de beste ijssalon per provincie. Hierbij is IJssalon Ohlala bijna uitgeroepen tot de beste ijssalon van Gelderland. Sinds afgelopen woensdag staan ze op een gedeelde 1ste plaats.

"Ik ben hartstikke trots op het feit dat zoveel van onze gasten al de moeite hebben genomen om op ons te stemmen" aldus Marlies Ansen. "Tot aanstaande zondag de 15e juli kan iedereen ons nog helpen om onze huidige gedeelde 1ste plaats om te zetten in een definitieve 1ste plaats".

Ijssalon Ohlala opende haar deuren in juli 2009 en is sindsdien een gevestigde naam in Beneden-Leeuwen. Afgelopen maart is de ijssalon weer open gegaan voor de zomermaanden en kan worden genoten van zo'n 28 verschillende smaken ambachtelijk gemaakt Italiaans schepijs. Het ijs wordt dagelijks bereidt door Marlies en Hans in de eigen ijskeuken.

Om Ijssalon Ohlala de overwinning te bezorgen kan nog tot 15 juli gestemd worden via http://www.facebook.com/zoekijssalon. Iedereen die heeft gestemd maakt kans op gratis ijs bij Ijssalon Ohlala, mits ze eindigen op de 1ste plaats natuurlijk!