- Uw advertentie hier? -

Kunstbus West Maas en Waal is bijna vol

Dorpsplein /

Dit jaar beleeft Kunstbus West Maas en Waal alweer het 10de seizoen. Met een keuze uit drie verschillende culturele avonden moet u er snel bijzijn mocht u nog meewillen.

De Kunstbus van West Maas en Waal, gestart in 2003 door toenmalig wethouder Gerard Zondag naar het voorbeeld van kunstbussen elders in het land, is voor mensen uit West Maas en Waal boven de 50 jaar die slecht ter been zijn of vanwege een andere reden niet zelf naar het theater kunen. Tegen een gunstig tarief, ticket inbegrepen, brengt de bus hen naar het theater. Dit seizoen ziet het kunstprogramma bestaande uit drie culturele avonden er als volgt uit:

  • 26-10-2012 Ellen ten Damme / 'SPITZ!' in Stadsschouwburg te Nijmegen
    Na het succes van de theatershows ‘Durf Jij?’ en ‘Cirque Stiletto’ presenteert Ellen ten Damme met ‘SPITZ!’ een uitdagende mix van muziek, moderne dans en visuals. Voor deze voorstelling werkt ze samen met Scapino Ballet Rotterdam. De choreografieën van artistiek leider Ed Wubbe zijn een prachtige aanvulling op de liedjes van Ten Damme’s cd ‘Durf Jij?’ en opvolger ‘Het Regende Zon’ . (omschrijving: www.ellentendamme.nl)
  • 24-01-2013 Operettetheater Salzburg / 'Gräfin Mariza' in Junushoff te Wageningen
    Deze operette, één van de meest geliefde werken van Emmerich Kálmán, speelt zich af op het kasteel van Gräfin Mariza te Hongarije, in de roerige jaren twintig. Kálmán weet ook hier op een aantrekkelijke manier Hongaarse motieven te verweven met de traditionele Weense wals. (omschrijving: www.impactentertainment.nl)
  • 01-03-2012 Spirit of Dance / 'The Russian Dance Show' in Stadsschouwburg te Nijmegen
    De dansers van Spirit of Dance leveren een spannende en bloedstollende productie door de combinatie van de krachtige, showstopping ritmes van Ierse Dans met de gepassioneerde Latino ritmes van de Tango, Flamenco and Red-Hot Salsa. Met negen gewonnen Global Awards en meer dan 30 miljoen bezoekers wereldwijd is Spirit of Dance één van de grootste dansshows ter wereld. (omschrijving: www.spiritshows.nl)

Omdat afgelopen seizoen de vraag groter was dan het aanbod, is het belangrijk om u op tijd aan te melden. In de kunstbus is plaats voor maximaal vijftig personen per voorstelling en inmiddels zijn deze plaatsen bijna allemaal bezet. Inschrijven kan nog tot 28 augustus. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Henny Verbruggen, tel. 0487-881023.