- Uw advertentie hier? -

Huiswerktips voor ouders op 22 augustus

Bijles Maas en Waal /

Het nieuwe schooljaar staat weer voor de deur. Reden voor Bijles Maas en Waal om een informatieavond te organiseren.

Deze vindt plaats op woensdag 22 augustus 2012 in d’n Bogerd, Van Heemstraweg 53 te Druten. Er worden deze avond diverse huiswerktips gegeven en men ontvangt alle informatie over de diensten die Bijles Maas en Waal in het nieuwe schooljaar aanbiedt.
Vanaf 19:30 uur worden bezoekers verwelkomd met koffie, thee en fris. Om 20:00 uur start in de Rabobankzaal de presentatie. Na afloop kan er nog een drankje worden genuttigd en kennis worden gemaakt met de medewerkers.

Bijles Maas en Waal is een organisatie van enthousiaste studenten die bijlessen, studiebegeleiding en examentraining aanbieden aan middelbare scholieren. Ook basisschoolleerlingen worden begeleid. Het instituut werd enkele jaren geleden opgericht door Bart van Kraaij uit Beneden-Leeuwen en inmiddels zijn al zo’n 500 leerlingen geholpen.
Bijles Maas en Waal streeft ernaar kwalitatieve begeleiding voor iedereen toegankelijk te maken. Bijlesgevers volgen interne trainingen om hun didactische vaardigheden te verbeteren en tarieven worden zo laag mogelijk gehouden.

Op 27 en 29 augustus biedt Bijles Maas en Waal een cursus studievaardigheden aan op d’n Bogerd. In één avond leren middelbare scholieren omgaan met de agenda, het huiswerk plannen en diverse studietips. Handig voor brugklassers, maar ook voor andere leerlingen die meer structuur willen aanbrengen in hun schoolwerk. Meer informatie wordt uiteraard verstrekt op 22 augustus, maar ook op de nieuwe website www.bijlesmaasenwaal.nl valt binnenkort meer te lezen.