- Uw advertentie hier? -

Workshop 10 jaar Toonbeelden

Jochem van Gelder /

Tijdstip 10:30
Locatie Atelier Toonbeelden
Kampsestraat 8
Profiel Jochem van Gelder

Atelier Toonbeelden bestaat binnen enkele maanden tien jaar. De afgelopen jaren hebben meer dan tienduizend mensen een geslaagde workshop gevolgd in dit Maas en Waalse Atelier. Atelier Toonbeelden wilt u graag uitnodigen voor een workshopdag ter gelegenheid van het 10 jarige bestaan op 26 augustus.

Er is een selectie gemaakt van workshops waarbij veel variatie en kwaliteit belangrijk is. Het meedoen en ervaren van een workshop geeft de beste indruk. Het bekijken van diverse onderdelen geeft u ook een prima beeld.

De entree, koffie en thee is helemaal gratis. U kunt een mailtje sturen naar toonvg@hetnet.nl om uw plek in een workshop naar keuze te reserveren.

Leeuwen in Leeuwen (Jochem van Gelder)
Een gezellig RECORD om met zoveel mogelijk kinderen leeuwen te schilderen (van 6 tot 13 jaar).
Het gaat altijd een record worden. Beginnelingen en gevorderden zijn welkom. De naam Leeuwen in Leeuwen komt van leeuwen schilderen in Boven-Leeuwen.

Beeldhouwen (Christien Ditmar)
Met kleine cellenbetonblokjes maak je een figuur zoals een hart vlinder of olifant. Of je maakt je eigen ontwerp en beeldje. Geeft veel trots en voldoening.

Mozaieken (Jose Poels)
Je maakt een kleurrijk tableau met kleine stukjes tegel of spiegeltjes en voegt dit mooi af. Een werk om trots op te zijn.

Teambuilding en Communicatie(Atelier Toonbeelden)
Met 3 mensen van je werk maak je een krachtig schilderij op een doek. Zoek eerst een woord wat bij je bedrijf past en maak dan creatief van het woord een beeld. Gezellig eens anders samenwerken schept een nieuwe band.

Action-Paint (Hein van Houten)
Nederland kent eindelijk maar een action painter Hein. Hij demonstreert hoe je met lef en durf en rollers en spuitbussen een prachtig kunstwerk kunt maken.

Smartlappen zingen (Adriaan Witsiers)
Lekker ontspannen meezingen op hele bekende Nederlandstalige liederen. Het ritme krijg je van een rasechte accordeonist. Met het liederenboek in de hand komen de meeste mensen helemaal los.

Houtsnijwerk 17e eeuws (Chris Huisman)
Scheepsier houtsnijwerk op de manier zoals het aan de VOC schepen gebeurde. Echt vakwerk vanuit de Batavia werf in Lelystad.

Kunst en Culinair (Gasterij de Arend)
Uitleg over hoe je een workshop kunt combineren met culinaire kunsten.

African Lembo (Bas Lemmers)
Entertainment , teambuilding percussie en dans. Mini workshops waarbij men het ritmisch talent van zichzelf zal gaan ontdekken.

Informatie natuurwandeling (IVN)
Natuur en milieu educatie draagt bij aan een duurzame samenleving door mensen te betrekken bij natuur milieu of landschap.

Versier 't zelf (Ingrid Gerritsen)
Ontwerp en maak je eigen zilveren sierraad tijdens een creatieve workshop goudsmeden (materiaal kostprijs 10 euro pp).